Τρέχουσα τιμή πετρελαίου θέρμανσης
26/05/2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η εταιρεία μας μετά από την πολυετή εμπειρία, άνω των 25 ετών στο χώρο της διαχείρισης και εξυπηρέτησης πολυκατοικιών, με την αναγνωρισμένη ποιότητα και συνέπεια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών μας, και κατανοώντας απόλυτα την περίοδο της οικονομικής κρίσης την οποία διανύουμε, δημιουργήσαμε και σας προτείνουμε το οικονομικό πακέτο συνεργασίας ως ολοκληρωμένη λύση στις τακτικές εργασίες συντήρησης της πολυκατοικίας σας.

Σήμερα πού η εποχή απαιτεί τη μέγιστη δυνατή οικονομία το οικονομικό πακέτο συνεργασίας είναι η λύση για τον διαχειριστή της πολυκατοικίας.

Τι είναι το οικονομικό πακέτο συνεργασίας; Είναι ένα πακέτο το οποίο περιλαμβάνει όλες τις τακτικές εργασίες συντήρησης των κτιρίων – πολυκατοικιών, οι οποίες πραγματοποιούνται σε μηνιαία ή ετήσια βάση.

Γιατί συμφέρει; Γιατί η εταιρία μας καλύπτει όλες της παρακάτω εργασίες με μηνιαίο κόστος φθηνότερο από το να πληρώνετε την κάθε εργασία ξεχωριστά. Επίσης έχετε ένα σταθερό κόστος κάθε μήνα στα κοινόχρηστα.
Επιπλέον στις παρακάτω εργασίες παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες αξίας άνω των 300 ευρώ.

  1. Μηνιαία Έκδοση κοινοχρήστων
  2. Μηνιαίος καθαρισμός πολυκατοικίας (2 φορές την εβδομάδα)
  3. Απεντόμωση – Μυοκτονία (2 φορές το χρόνο)
  4. Συντήρηση καυστήρα, λέβητα, μέτρηση καυσαερίων & φύλλο ελέγχου ΠΕΡΠΑ.
  5. Ετήσια αναγόμωση 12/κιλου πυροσβεστήρα λεβητοστασίου
  6. Ετήσια αναγόμωση 6/κιλων πυροσβεστήρων
  7. ΔΩΡΕΑΝ – Μια βλάβη καυστήρα (εργασία) ανά έτος.
  8. ΔΩΡΕΑΝ – Χρήση πυροσβεστήρων για κάθε όροφο και λεβητοστασίου.
  9. ΔΩΡΕΑΝ– Ασφάλεια αστικής ευθύνης – πυρός.
  10. ΔΩΡΕΑΝ- Απόφραξη αποχέτευσης (1 ανά έτος )

Επειδή όμως η κάθε πολυκατοικία έχει τις δικές της ανάγκες, καλέστε μας ΤΩΡΑ για να επισκεφθούμε το χώρο σας και να προσαρμόσουμε το οικονομικό πακέτο συνεργασίας της πολυκατοικίας σας όπως εσείς επιθυμείτε, με οικονομικό όφελος από 15%-30% σε σχέση με αυτά που πληρώνετε σήμερα, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει ευχαριστημένους πελάτες, από την ποιότητα και την συνέπεια των υπηρεσιών μας, και στηρίζουμε κάθε διαχειριστή για όποιο πρόβλημα παρουσιασθεί και είμαστε πάντα δίπλα του.

Υπηρεσία χορήγησης επιδομάτων κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης
Υπηρεσία χορήγησης επιδομάτων κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης