Τρέχουσα τιμή πετρελαίου θέρμανσης
17/06/2024

Η  house care προσφέρει δωρεάν  τη χρήση των πυροσβεστήρων όλης της πολυκατοικίας  δίνοντας: έναν πυροσβεστήρα 12kg για το λεβητοστάσιο και από έναν πυροσβεστήρα 6kg για κάθε όροφο της πολυκατοικίας γιατί όλοι θέλουμε να έχουμε την στέγη μας ασφαλή.

Όλοι  οι πυροσβεστήρες μας ανταποκρίνονται στο ΕΝ3 πρότυπου που σημαίνει (3η ευρωπαική νομοθεσία περί πυροσβεστήρων) και φέρουν την ένδειξη (CE) χαραγμένη ανταποκρίνοντας τους κανόνες ασφαλείας όλων των σχετικών οδηγιών  που ορίζει η γενική γραμματεία βιομηχανίας του υπουργείου ανάπτυξης.

Πρέπει να γίνεται συντήρηση κάθε χρόνο για να ελεγχθεί η πίεση του πυροσβεστήρα και το σωστό βάρος του κατασβεστικού υλικού που έχει  εφόσον δεν εχει χρησιμοπιοιθεί για να γίνει αναγόμωση τότε χρειάζετε αλλαγή του κατασβεστικού υλικού.

Έτσι μπορείτε και εσείς σήμερα να επικοινωνήσετε μαζί μας για νας σας προσφέρουμε τους κατάλληλους πυροσβεστήρες στο χώρο σας .

Ακόμα και κάθε επαγγελματίας μπορεί να επικοινωνήσει  μαζί μας  για να τοποθετήσουμε οτι πυροσβεστήρα χρειάζεται στην κάθε επιχείρηση του με όλες της πιστοποιήσεις.

                                                                                                                     

Υπηρεσία χορήγησης επιδομάτων κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης
Υπηρεσία χορήγησης επιδομάτων κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης