Τρέχουσα τιμή πετρελαίου θέρμανσης
26/05/2024

Η HOUSE CARE αναλαμβάνει κάθε είδους απεντομώσεις-μυοκτονίες σε πολυκατοικίες αλλα και επαγγελματικούς χώρους

Οι υπεύθυνοι χημικοί μας με εγκεκριμένα φάρμακα από το υπουργείο Γεωργίας και το έμπειρο συνεργείο μας σας εγγυάται την εξόντωση κατσαρίδων, ψύλλων, μυρμηγκιών, ποντικιών  κ.λ.π.

Στην απεντόμωση χρησιμοποιούνται σκευάσματα υψηλής  αποτελεσματικότητας που έχουν μεγάλη διάρκεια δράσης.

Τα ποντικοκτόνα που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας γενιάς για εσωτερικούς κ εξωτερικούς χώρους για υψηλές κ χαμηλές θερμοκρασίες και γρήγορη εξάλειψη των τρωκτικών. 

Τα τελευταίαχρόνια όλοι θα έχετε ακούσει για το ψιλόκατσαριδακισας εγγυόμαστετην πλήρως εξοντωσή του με το φάρμακο τελευταίας τεχνολογιας που είαι σε μορφή τζέλ,

Το τζέλ έχει γρήγορη και αποτελεσματική καταπολέμηση των κατσαρίδων  μεγάλη διάρκεια δράσης,μεγάλη ελκυστικότητα του δολώματος είναι άοσμο και είναι κατάλληλο για εφαρμογές σε κουζίνες μπάνια κ.λ.π. 

Στα μυρμήγκια  χρησιμοποιούνται φάρμακα που μετά την κατάποση του φαρμάκου δρουν στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Το φάρμακο έχει την ιδιότητα να τραβάει τα μυρμήγκια  έτσι ώστε να εξοντώνουν όλες της αποικίες των μυρμηγκιών .

Κουνούπια-μύγες  με οικολογικά προιόντα φιλικά στον ανθρώπινο οργανισμό  εξοντώνουμε τα έντομα για ενα ήσυχο και απολαυστικό καλοκαίρι.

Υπηρεσία χορήγησης επιδομάτων κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης
Υπηρεσία χορήγησης επιδομάτων κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης